Vælg alkometer

feb 11

Overvejer I køb af alkometer, skal I vurdere hvilken type af alkometer I har brug for. De forskellige prisklasser et alkometer fås i, skal ikke afgøre hvad I køber. Det er meget vigtigt at finde ud af hvad jeres behov er.

Køb af alkometer

Hvad skal alkometret bruges til? Vil ofte være det spørgsmål der bliver stillet. Grunden til dette er, at det ikke er noget som specielt mange køber endnu. Trenden er dog at det bliver mere og mere almindeligt at købe et alkometer. Når I overvejer køb af alkometer, vil det derfor være godt at finde ud af hvad I skal bruge det til.

Skal det bruges til sjov og ballade eller er det et mere seriøst alkometer I skal købe. Der kan være stor prisforskel på de 2 typer af alkometre. Ved køb af alkometer til sjov og ballade, kan I købe et alkometer der har 80% præcision i forhold til at måle promillen. Hvis der ønskes et alkometer der er meget mere præcis, vil det være fornuftigt at købe et lige som de alkometre politiet bruger. Det har en præcision på 95 %.

Det kan have stor betydning for hvordan I vil bruge et alkometer, er det til erhvervsmæssigt brug eller skal det bruges privat. Husk også dette når I overvejer køb af alkometer.

Ved køb af alkometer

Er det vigtigt at få det hele med. Det kan være I skal bruge flere studser, hvis der ved køb af alkometer påregnes et stort antal prøver. Ved nogle af de forskellige alkometre kan studserne koges og derefter bruges igen. Det er dog ikke ved alle køb af alkometer, der følger kogebare studser med.

Det er igen vigtigt at fortælle at det kun er med max 95 % præcision et alkometer fortæller, hvad promillen er på. Det er derfor kun anvisende og hvis du ønsker en helt præcist måling af din promille, skal der foretages en blodprøve på et godkendt sygehus eller en klinik.

Uanset hvad behovet må være for køb af alkometer, vil der være et til jeres behov. Der findes alkometre lige fra sjov og ballade til dem politiet bruger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *