Shiatsu massagesæde

jun 01

Shiatsumassage er en virkelig gammel japansk massageform. Shiatsumassage består normalt af pres fra fingrene og drejende rørelser. Det er primært ryggen og nakken man har fokus på i Shiatsumassage.

Det kan forekomme kompliceret, at finde behandlere i Shiatsumassage herhjemme, så det er en ting du bør tage til Japan for, at prøve rigtigt. I almindelighed er massage ikke noget, som de fleste har mulighed for, at prøve herhjemme i det daglige. Grundet den høje timeløn er det som regel en dyr begivenhed hvis du skal have en gang massage og det kan yderligere være kompliceret, at få tilpasset til  et fortravlet hverdagsprogram.

Men der eksisterer alt andet lige mulighed for, at du kan modtage en omgang Shiatsumassage hjemme hos dig selv mens du beskæftiger dig med alle mulige andre ting. Der eksisterer nemlig i dagens Danmark en masse Shiatsu massagesæder, du kan skaffe til brug hjemme. Et Shiatsu sæde giver mulighed for, at du kan få en traditionel Shiatsumassage hjemme hos dig selv. Det vil sige, at du kan sidde i dit Shiatsu sæde imedens du er optaget af alle mulige andre ting, det kunne fx. være om aftenen mens du ser tv-apparat. Så bruger du derudover sådan tiden en smule bedre.

Utrolig mange bruger i dagens Danmark mange timer foroverbøjet over computeren. For en stor del betyder det øm nakke og ryg, noget som kan være anstrengende, at døje med over længere tid. Med et Shiatsu sæde har du mulighed for, at få løsnet en smule op i ryggen og nakken, så du kan slippe af med en del af dine spændinger.

Det allerbedste ved et Shiatsu sæde er nærmest prisen. Prisen er naturligvis utrolig varieret alt efter hvilken mærke og model af Shiatsu sæde du skaffer, men det er næsten til enhver tid knap så dyrt, i forhold til hvis du skulle til en ægte massør. Det er i alle tilfælde lynhurtigt betalt hjem igen, da du kan få ligeså mange massager som du kunne ønske. Det fine er tilmed, at du kan få massage når du har behov. Der eksisterer ikke noget med, at skulle booke tid eller lignende. Du kan få massage når du synes, at der er behov for det. Der vil være dage hvor du vil komme hjem og tænke, at der er mere behov for det, i forhold til nogle andre dage. Så er det godt, at komme hjem til sit Shiatsu sæde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *