Blev gravid på rideferie i Spanien

dec 01

Rideferien i det spanske havde taget sin begyndelse, og vi var godt af sted på vores færden. Vi tager til Spanien på rideferie hvert år, og dette år blev ingen undtagelse.

Vi havde længe prøvet at blive gravide, men det var aldrig lykkedes på trods af adskillige forsøg. Vi havde hjemmefra besluttet os for at vi ville forsøge igen på vores rideferie i det spanske, da vi håbede på at det gode varme klima og omgivelserne kunne gøre noget magisk for os.

Vi havde forberedt os godt hjemmefra og testet min mands sædkvalitet med en sædkvalitetstest som vi havde købt på nettet. Den sædkvalitetstest viste at min mands sædkvalitet var helt fin, og det ikke var der problemet skulle findes. Vi havde dog læst på forskellige fora rundt om på nettet at de sædkvalitetstest kun kan sige om antal af sædceller er over eller under 20millioner sædceller og ikke noget om i hvilken forfatning de er i. Vi valgte dog alligevel og have tillid at min mands sædkvalitet også ville være i orden med hensyn til mobiliteten.

Da vi ikke vidste om det var muligt at købe en graviditetstest i Spanien – det er det nok, men vi ville ikke rende rundt og lede efter en – købte vi i samme moment som indkøbet af den føromtalte sædkvalitetstest nogle graviditetstest også.  Vi fandt de 5 graviditetstest meget billigt på en internetside.

Før havde jeg bare købt de graviditetstest vi brugte i føtex, men de her graviditetstest var lige så gode og langt billigere.

Efter at min menstruation var udlevet på vores ferie fandt jeg de 5 graviditetstest frem og tog en test for at se om jeg nu reelt var blevet gravid, og ganske rigtigt der var to streger på den første graviditetstest – hvilket betyder at den er positiv. Jeg turde næsten ikke tro mine egne øjne og tog da også straks en ny graviditetstest frem fra pakken. Resultatet var nøjagtigt det samme som den første test.

De efterfølgende tre dage tog jeg en graviditetstest hver dag for at være på den sikre side, og de var alle positive. Om det var varmen eller de omgivende smukke omgivelser der gjorde at vi endelige kunne blive gravide, må stå hen i det uvisse. toxcup9876

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *