Fløjte til slim i lunger

jul 12

En PEP-fløjte er et enkelt, men smart lille apparat, som utrolig mange af vores landsmænd har glæde af i det daglige. Endnu flere kunne alligevel med fortrin bruge en PEP-fløjte. Med en Fløjte har man nemlig chance for, at slippe af med den slim som nogle kan bevidne hober sig op i lungerne.

Det er dog overvejende folk med en lidelse, som kan få slim i lungerne. Det gælder bl.a. KOL patienter og i nogle tilfælde også patienter der lider af lungefibrose. Det er blot meget få tilfælde hvor folk som ikke har en lungesygdom vil kunne gøre brug af en Pep Fløjte.

KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er en lungesygdom, der rammer virkelig mange danskere. Dersom man ikke selv er besværet af KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er der en rimelig chance for, at man kender nogle andre der gør. KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er en blivende lidelse og der er af den grund ikke chance for, at slippe af med sygdommen igen, når man allerede har fået sygdommen. Du har i det mindste i dag chance for, at bremse processen af KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM rimeligt, så man ikke bliver endnu mere irriteret af den. Det kræver dog, at man observerer sygdommen, så man kan starte behandlingen.

KOL betyder kronisk obstruktiv lungesygdom og er en lidelse, der overvejende rammer seniorerne. Stort set alle vil være imellem Halvtreds til tres år når de rammes af KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM. KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er dog en lidelse der udvikles løbende over flere år og man kan af den grund sagtens have KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM i flere år inden det kan blive opdaget. KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er som nævnt en lungesygdom og noget af det, der kan indtræffe pga. KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM er slim i lungerne. Det er egentlig ikke livstruende, men kan være meget generende for den der har vanskeligheder med slim i lungerne.

Det kan som KRONISK OBSTRUKTIV LUNGESYGDOM godt svare sig, at anskaffe en Fløjte. En Fløjte er normalt ikke speciel dyr og så kan man få fornøjelse af fløjten i rigtig lang tid. Det kan godt svare sig, at skifte fløjten ud engang imellem, men den vil normalt kunne bruges rigtig mange gange forinden fløjten skal udskiftes.

Det smarte ved en Fløjte er også, at den er let, at anvende. Alt man skal gøre er, at puste en gang imellem i fløjten og så skulle mucin gerne forsvinde. Mucin i lungerne vil opstå igen og så skal man bare repetere pustene i ens Fløjte.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *