en mulig kostplan

jun 23

Der kan være virkelig mange grunde til, at du gerne vil kunne bestemme din type blod. Det kan være, at du bare er nysgerrig for, at finde ud af hvilken type blod du har. Muligvis er det en garanti dersom du engang skulle komme ud for en ulykke og får brug for en blodtransfusion. Men der er faktisk også en god del som anvender deres type blod til, at afgøre hvorledes de skal leve.

Det er muligt, at anskaffe en test af blodtypen til brug hjemme, på den måde kan du finde din type blod imens du sidder derhjemme. Den mest almindelige blodtypetester til brug hjemme, er en såkaldt Eldoncard. Med en test af blodtypen, som denne kan du meget hurtigt få et svar som fortæller en hvilken type blod du har. Alt du skal gøre er, at dryppe en lidt blod ned på din test, så giver den dig svaret.

Kend din type blod ved en ulykke

Der er en hel del situationer hvor dette kan være godt, at have bestemt din type blod, ved brug af en blodtypetest. En af disse situationer kan være hvis du vil komme ud for en ulykke hvor du taber en stor mængde blod. Her kan der være trang for, at foretage en såkaldt transfusion af blod. For at kunne udføre en transfusion af blod er det nødvendigt, at vide ens type blod. Du bør dog ikke fortvivle dersom du ikke har fået foretaget en test af blodtypen selv for du vil ikke desto mindre ofte foretage en test af blodtypen før du laver en transfusion af blod.

Der forekommer også mange som mener, at du kan leve et sundere liv hvis du spiser efter din type blod. Tanken er at dette er forskelligt alt efter  hvilke næringsstoffer man har behov for, alt efter hvilken type blod du har. Nogle har brug for mere kød, mens andre har brug for en mere grøn kost. For at kunne lave en såkaldt blodtypekostplan kræver det selvklart også, at du foretager en test af blodtypen til en begyndelse for, at kunne afgøre din type blod.

Om du reelt får det bedre ved, at leve efter en diæt ud fra blodtype, er der stadig ikke 100 % enighed om. Men du kan hele tiden gøre det for, at se hvorledes det virker på dig selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *