De usunde procenter

maj 03

 

Diverse personer der kæmper for, at skippe kiloene , begår den defekt, at de kun ser på deres vægt når de skal fastlægge om de har tabt nogle kilo. Men sådan skal det dybest set ikke være, for det er ikke vægten alene der har indvirkning på, om kroppen er sund.

De fleste er nok godt klar over, at det er fedt man gerne vil have så lidt af på kroppen, som overhovedet muligt. Dog uden, at man er helt klein. Men vægten beretter ikke udelukkende noget om fedtmængden på kroppen, den beretter nemlig også et eller andet om mængden af muskler i kroppen. Muskler er tungere end flomme og dette er tilmed årsagen til, at en stor del der træner hårdt for, at smide nogle kilo flæsk vil opleve, at deres vægt øger efter en periode. Udelukkende fordi de opnår flere muskler, hvilket er kraftigt positivt.

For at være i stand til at lave en rigtig vurdering bliver man følgelig nødt til kun, at kunne fokusere på fedtmængden i kroppen. Til dette benytter man en fedtprocentmåler, der kan fastlægge hvor mange procent af kroppen, der består af flæsk.

Med en måler får man derfor mulighed for, at lave et reelt overblik af hvordan det står til med sin sundhed. Ligeledes kan en fedtprocentmåler være et anbefalelsesværdigt godt stykke værktøj, når man skal i gang med, at bortkaste nogle kilo fedt. For med en fedtprocentmåler kan du sikre dig, at det reelt er fedt du taber og ikke muskler, som vil være rimelig ærgerligt.

Det er også rimelig banalt, at erhverve en måler og de kan findes i stort set alle prisklasser. Det er derfor en smule dødærgeligt, at der ikke er flere der beslutter sig for, at anskaffe en fedtprocentmåler når de skal i gang med, at tabe sig. For det udfald man får fungerer virkelig bedre, end det man vil kunne købe med en vægt.

Man kan også benytte en fedtprocentmåler til, at motivere sig selv, når man begynder på træningen. I takt med, at man taber mere og mere flæsk på kroppen, hvilket kan være en fabelagtig opmuntring til, at yde en yderligere skalle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *