Billedet af promillen

jul 24

Størstedelen har set politiet i aktion med et alkoholmeter¨, nogle har måske kun set det på tv mens andre muligvis yderligere har oplevet, at blive bedt om, at puste i et alkoholmeter. Det er heldigvis de få der drikker og kører, men de fleste kender nok, at have siddet og drukket lidt og så ikke vide om du må køre hjem.

Det kan være, at du har været til familiefødselsdag og har fået ca. 2 glas vin, men hvor går grænsen egentligt, forudsat du ikke vil stoppes af politiet?

Det er virkelig forskelligt fra menneske til menneske, hvor meget du kan drikke og til alle tider køre hjem. For nogle mennesker vil det kun være ca. 2 glas der skal til og andre kan tage lidt mere. Det har også meget stor betydning om du er mand eller kvinde og hvor stor du er. Det spiller uden tvivl også ind over hvor lang tid, at du drikker.

Mange føler også, at de selv kan vurdere om de kan køre. Det kan dog sagtens vise sig, at du i diverse tilfælde tager fejl. Det er nemlig meget problematisk selv, at vurdere det når du ligger omkring grænsen på 0,5.

En af de letteste måder, at få et reelt billede af din promille er ved hjælp af et alkoholmeter. Politiet benytter som skrevet også et alkoholmeter til, at vurdere én og der er også gode muligheder for, at skaffe et alkoholmeter til brug hjemme.

Hvis du vælger, at skaffe et alkoholmeter er det en god ide, at sætte sig ordentligt ind i tingene inden du køber. Der er nemlig mange ting du skal være opmærksom på. Selvom der eksisterer adskillelige billige alkoholmeter på markedet og det kan være fristende, at købe et billigt alkoholmeter er det noget du bør overveje en ekstra gang inden du gør det.

De billige alkoholmeter er nemlig langtfra ligeså nøjagtige, som de dyre. Hvis du gerne vil have et alkoholmeter er det også vigtigt, at få et alkoholmeter du kan stole på. Dersom ikke du får et ordentligt resultat kan det næsten være ligegyldigt for det er altid politiets prøver, der tæller forudsat du bliver stoppet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *