Test dig selv for alkohol

sep 23

Det bliver mere og mere populært at anskaffe sig en alkoholtester. Det er der da også flere forskellige gode grunde til. Man kan anvende en alkoholtester i en lang række forskellige situationer. En alkoholtester kan eksempelvis bruges, hvis man vil teste om det er forsvarligt og lovligt at køre bil. Et enkelt pust og du ved, om det er en bedre løsning at tage en taxa. En alkoholtester kan også anvendes på mange arbejdsplader. Det kan være i forbindelse med transport. I både lastbil- og taxabranchen er det meget normalt, at man anvender en alkoholtester, så man er sikker på at, de ansatte kan køre.

Der findes mange forskellige typer af alkoholtester. De bedste testere er dem, som politiet anvender. De kan også købes af privatpersoner. De er gode, fordi de giver et hurtigt resultat. Derudover er de brugervenlige og nemme at anvende. Alt der skal gøres er at skifte mundstykket mellem hver gang, der pustes i alkoholtesteren. De små skiftelige mundstykker af plastic sikrer, at der ikke bliver overført sygdomme mellem de personer, som anvender den samme alkoholtester. Denne type alkoholtester er fuldautomatisk. Det vil sige, at der ikke skal indtastes oplysninger eller tages nogen form for prøver. Det eneste der er nødvendigt for at få et resultat er, at der bliver pustet ind i mundstykket.

En fuldautomatisk alkoholtester måler koncentrationen af alkohol i blodet ved hjælp af brændselsceller. Det sikrer, at man får en helt nøjagtig måling. Den eneste måde, hvorpå man kan opnå det samme måling er, hvis man får taget en blodprøve på sygehuset. Denne metode er dog noget mere langsommelig. Selvom en alkoholtester er meget præcis, er en test, som er udført af private ikke juridisk bindende.

Der er sikkert mange, som kender engangstestene, der er en noget anderledes form for alkoholtester. Engangstestene findes i en lang række danske supermarkeder. De lover, at man kan måle sin koncentration af alkohol i blodet ved hjælp at en spytprøve. Denne type test er dog langt fra så præcis, som ved en digital alkoholtester. Den digitale version giver også et helt nøjagtigt tal på promilen, mens man selv skal aflæse på engangstesten.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *